Verpa sponsor nationaal feederteam

5002
28 jun 2012

Verpa Groundbaits is de nieuwe sponsor van het nationaal feederteam van Sportvisserij Nederland. Voor een periode van drie jaar zal de groothandel uit Monster het Nederlandse feederteam sponsoren. Daarbij gaat Verpa voor eenzelfde periode ook het Nederlands Kampioenschap Feedervissen sponsoren.

Het sponsorcontract is vandaag op het kantoor van Sportvisserij Nederland in Bilthoven ondertekend. Aan de vooravond van het WK Feedervissen in Gent (1 t/m 8 juli in Gent) zijn Verpa Groundbaits en Sportvisserij Nederland overeengekomen dat eerstgenoemde hoofdsponsor wordt van het nationale feederteam en het Nederlands Kampioenschap Feedervissen. De overeenkomst heeft een looptijd van drie jaar en houdt in dat Verpa – een groothandel in vislokvoeders en -benodigdheden – zowel op financieel als materieel vlak ondersteuning biedt.

Geert Pakvis, eigenaar van Verpa Groundbaits, is blij met de sponsorovereenkomst met Sportvisserij Nederland. “Pas zes jaar geleden ben ik met mijn groothandel begonnen. Ik ben er dan ook erg trots op dat Verpa nu hoofdsponsor is geworden van het nationaal feederteam en het NK Feedervissen. Hopelijk kunnen de Nederlandse feedervissers in de nationale selectie met onze hulp een potje breken bij grote internationale wedstrijden.”

Ook Onno Terlouw, hoofd Communicatie & Educatie bij Sportvisserij Nederland, is zeer tevreden met de ondersteuning van Verpa Groundbaits. “We zijn vorig jaar gestart met het nationale feederteam en heel blij dat een Nederlands bedrijf voor een periode van drie jaar hoofdsponsor is geworden. Hopelijk werpt deze nieuwe samenwerking zijn eerste vruchten al af tijdens het WK Feedervissen in Gent.”

www.verpa-lokvoeders.nl

 

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.