Gratis Digirovers bekijken!

5893
17 jul 2012

Als aanvulling op het mooie blad voor roofvissers 'Rovers Magazine' kwam Beet onlangs met het online magazine Digirovers. Speciaal voor alle Rovers abonnees. Boordevol tips & trics, prachtige video's, achtergronden en meer roofvismoois.

DigiRovers is uitermate interactief en behalve tekst en foto’s, spelen ook films en videoclips een grote rol. Beelden van spectaculaire drils worden afgewisseld met uitleg over materialen en technieken. En het allermooiste voor ons Nederlanders: hij is nu zeven dagen helemaal GRATIS EN VOOR NOPPES online te bekijken.

Waar wacht je op? Klik hier en likkebaard mee! En oh ja, vergeet niet om een abonnement te nemen op Rovers Magazine (er is nu een mooie aanbieding trouwens), dan kun je Digirovers jaarlijks 6 keer gratis bekijken. Om DigiRovers te kunnen ontvangen dien je wel de beschikking te hebben over een e-mailadres.


Digirovers 3 - nu gratis online te bekijken!


Het laatste roofvisnieuws


Vette video's; niet zo mooi als Hét Visblad TV, maar toch! ;)


Praktische tips en achtergronden

-> Check Digirovers nu 7 dagen gratis online

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide