Docu V.I.S.S.E.N in de bios

4588
23 jul 2012

Ondanks eerdere berichtgeving in de vorige editie van Hét Visblad, kregen wij onlangs bericht dat de docu V.I.S.S.E.N. van de gebroeders Kroon (nog) niet wordt herhaald op tv. Wel draait de documentaire vanaf 30 augustus in de bioscoop.

V.I.S.S.E.N wordt uitgebracht op donderdag 30 augustus door Amstelfilm. V.I.S.S.E.N is vanaf 30 augustus te zien bij EYE en Het Ketelhuis in Amsterdam, Filmschuur in Haarlem, Filmtheater 't Hoogt in Utrecht, Filmhuis Den Haag, filmtheater Lumiere in Maastricht, De Verkadefabriek in Den Bosch en Plaza Futura te Eindhoven. Daarna is de film elders in het land te zien. Amstelfilm stelt speciaal voor de Visbladlezers 10 (5 x 2) gratis bioscoopkaartjes beschikbaar.

Je maakt kans op een set vrijkaartjes door een e-mail met de titel ‘docu V.I.S.S.E.N.’ plus je NAW-gegevens te sturen naar hetvisblad@sportvisserijnederland.nl

Bron: Hét Visblad

Lees ook:

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.