VISplanner voor iOS laat erg lang op zich wachten

5517
09 aug 2012

De VISplanner app voor iOS (iPhones en iPads) laat helaas erg lang op zich wachten. Apple dient deze eerst goed te keuren, voordat een app in de AppStore verschijnt.

Inmiddels wachten we al zo'n zes weken op een goedkeuring door Apple, waar dat normaal gesproken enkele dagen tot maximaal twee weken duurt. Wellicht dat ook de vakantietijd parten speelt.

Vandaag hebben we toch een reactie gekregen van onze vrienden bij Apple, waarbij werd gemeld dat de ingediende app in eerste instantie is afgekeurd. In de Google Maps kaarten, waar VISplanner gebruik van maakt, staat standaard een tekst met 'Copyright Google'. In sommige gevallen stond hier in de VISplanner app een tekst overheen en was het copyright niet goed leesbaar. Reden om een app af te keuren, aldus Apple. Uiteraard is de app vandaag direct aangepast en opnieuw ingediend.

We hopen van harte dat Apple dit keer meer haast maakt met de goedkeuring. We hebben hier helaas helemaal geen invloed op en wachten hun reactie maar weer geduldig af.

Een schrale troost voor de Apple gebruikers: de VISplanner app wordt door Android gebruikers goed beoordeeld met 4 van de 5 sterren en is deze versie al bijna 10.000 keer gedownload. Voor andere platforms als Blavkberry en Windows Mobiel komt zeer binnenkort ook een mobiele VISplanner site beschikbaar.

We waarderen jullie geduld en jullie horen het uiteraard direct via deze site, Facebook of Twitter als VISplanner voor iOS wordt opgeleverd!

Bron: Team VISplanner

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide