Dit weekend 3e Topcompetitie Karper Wedstrijd van start

4994
30 aug 2012

Sportvisserij Nederland en de Karper StudieGroep Nederland (KSN) organiseren dit weekend de 3e wedstrijd van de Nationale Topcompetitie Karpervissen in het Twenthekanaal, ten noorden en zuiden van Ambt Delden, gelegen tussen de A1 en Rijksweg N346. Na een voorbereiding van twee uur start de wedstrijd vrijdag om 18.00 uur en eindigt zondagmorgen om 10.00 uur.

Plaats van samenkomst is Clubhuis AHV Vislust, Slachthuiskade 50, 7602 CV Almelo.

Tijdens de eerste wedstrijd van deze Topcompetitie aan de Lage Vaart - Almere, zijn 78 schubkarpers gevangen en een dikke graskarper. Het koppel Richard van Leeuwen en Corné Zwijnenberg ving tijdens de taaie 2e wedstrijd aan het Brielse Meer de enige twee karpers, wat hen de eerste prijs én veel lof van de overige deelnemers opleverde. Hierdoor gaan zij nu aan de leiding in het tussenklassement. Kunnen zij dit weekend de concurrentie voorblijven...

De uiteindelijke winnaars van deze Topcompetitie krijgen de gelegenheid deel te nemen aan het officiële Wereldkampioenschap Karpervissen. 

Kijk hier voor alle wedstrijden van de Nationale Topcompetitie Karper

Klik hier voor foto's van de 1e Wedstrijd van de Topcompetitie Karper

Klik hier voor de tussenstand na 2 wedstrijden

Lees ook:

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.