Training WK Zoet Senioren is begonnen

5987
11 sep 2012

In het Tsjechische Uherské Hradiste is de training van het Wereldkampioenschap Zoetwatervissen voor Landen/Senioren begonnen. Onze ploeg bestaat uit Jo Adriolo, Stefan Altena, Bert Aufderhaar, Dieter Friederichs, Jurgen Spierings en Chirstian Surquin, bijgestaan door de Technische staf, t.w. Jan van Schendel, Jack Valkenburg en Stefan Verhoeven.


Bert Aufderhaar met een mooie voorn in het C-vak

Het was een moelijke visserij de 1e trainingsdag, alveren voor 6-7 kg of dikke voorns en brasem vangen. We kwamen uit tussen de 5 en 6,5 kg, zeker niet slecht gezien de vooruitzichten, maar absoluut nog niet voldoende.


Christian Surquin met een net vol vis(jes)

Hoe gaat het verder? Alle vakken liggen behoorlijk uit elkaar en verschillen enorm qua visvangst. Per vak zal een strategie gemaakt moeten worden. Variërend van alveren op 4 meter tot voorn en brasem vangen op 13 meter of bolo vissen op 30 meter.


Parkoers WK - trainingsvak Nederland

Ga er maar aan staan. Gelukkig hebben we een goed en ervaren team en de sfeer is perfect.


Vlnr boven Christian Surquin, Bert Aufderhaar, Stefan Altena, Dieter Friederichs en Jan van Schendel
Vlnr onder André Schipper (is niet mee), Jo Adriolo, Stefan Verhoeven en Jurgen Spierings

 

Stefan Verhoeven

 

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide