Geen Zeehengelsport Totaal dit najaar

3123
20 sep 2012

Als proloog op het WK-Kustvissen dat van 13 t/m 20 oktober a.s. gaat plaatsvinden op de stranden van Walcheren, had Hengelsporthuis het voornemen om het evenement Zeehengelsport Totaal te organiseren. Medio september j.l. is echter besloten deze zoute beurs geen doorgang te laten vinden.

Dat Zeehengelsport Totaal mogelijk zou worden georganiseerd in het weekend van 13 en 14 oktober a.s. was nog niet breed gecommuniceerd, maar zong al wel rond, met name onder de lezers van het zoute magazine Zeehengelsport.
Helaas bleek het echter niet mogelijk een dusdanig aantal tot de verbeelding sprekende exposanten bijeen te vinden, dat een breed gedragen en geslaagd evenement kan worden neergezet. De economische situatie van dit moment gaat ook niet ongemerkt aan de sportvisserij voorbij, met als gevolg dat bedrijven minder gauw geneigd zijn om te investeren in dergelijke promotieactiviteiten.

In overleg met Sportvisserij Nederland, namens CIPS/FIPS-M organisator van de komende Wereldkampioenschappen, is derhalve besloten om tijdig een beslissing te nemen en Zeehengelsport Totaal dit najaar niet te organiseren.

Voor het programma van het WK-Kustvissen voor mannen en vrouwen heeft dat verder geen consequenties. Het aantrekkelijke programma van deze grootse mondiale is terug te vinden op www.wkkustvissen.nl

Wij roepen de Nederlandse en Belgische wedstrijdvissers en overige geïnteresseerden dan ook op om massaal naar Walcheren te komen en onze nationale ploegen daar volop te ondersteunen.

Bron: Publishing House

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide