Totaalstand Nationale Topcompetitie 2012

5558
23 sep 2012

In het Zeeuwse Axel zijn de winnaars gehuldigd van de Nationale Topcompetitie Zoetwatervissen 2012. De kampioenen van de verschillende categoriën zijn Johnno v.d. Haar (U18), Sjors Milder (U23), Anja Groot (Dames), Joop Jansen (Veteranen), Wim Fuhler (Sr. B) en Ron Steijvers (Sr. A).

Alvorens tot de prijsuitreiking van de prijswinnaars overall werd overgegaan, waarbij de beste 3 per categorie een bos bloemen en een zilveren bord ontvingen, werden eerst nog de dames van het WK team Damesvissen in het zonnetje gezet. Zoals bekend heeft het WK Dames plaatsgevonden van 19 tot 26 augustus jl. in het Harinxmakanaal. De Nederlandse ploeg behaalde daarbij de 3e plaats.

Voor hun prestatie kregen zij een mooie foto van de damesploeg op het podium overhandigd.

 

Alle nummers 4 en 5 krijgen nog als prijs de kosten van een nieuwe licentie 2013 (t.w. dat alleen de wedstrijden in rekening worden gebracht maar niet de licentie). Dit is per abuis niet aangekondigd bij de prijsuitreiking.

Klik hier voor de totaalstand na 8 wedstrijden minus de 2 slechtste resultaten.
De totaalstand is aangepast omdat de deelnemers die 3 of meer wedstrijden niet aanwezig zijn geweest, conform het reglement uit de uitslag zijn gehaald.

Deze totaalstand is nog officieus en wordt officieel op maandag 1 oktober. Eventuele protesten dienen uiterlijk woensdag 26 september door Sportvisserij Nederland (wedstrijden@sportvisserijnederland.nl) te zijn ontvangen.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide