Nieuw wereldrecord vrachtwagentje trekken met je werphengel! (video)

4436
28 sep 2012

Op vrijdag 30 november, zaterdag 1 en zondag 2 december is de Jaarbeurs Utrecht hét hengelsportdomein van Europa. Met ruim 120 verschillende stands kunnen bezoekers van de 'Hengelsport- en Visbotenbeurs' een zeer gevarieerd aanbod en programma verwachten.

'Spiderwire', leverancier op het gebied van visdraad, zal tijdens de beurs in actie komen om het huidige wereldrecord 'Truckpulling with Fishing gear' te verbeteren.

Een truck van 6,5 meter lang en 2,5 meter breed zal met een gewicht van 8,4 ton met behulp van twee sportvissers én twee vislijnen in beweging gezet worden. De Hengelsport- en Visbotenbeurs, georganiseerd door DRT Events, is al jaren een begrip en werd tien jaar lang gehouden in de Veemarkthallen te Utrecht. In 2012 wordt de beurs voor het eerste gehouden op een nieuwe en goed bereikbare locatie, de Jaarbeurs Utrecht. De hengelsportbeurs krijgt in de Jaarbeurshallen een oppervlak van maarliefst 18.000 m², wat vergeleken met de vorige locatie in de Veemarkthallen, neerkomt op een omvang die bijna twee keer zo groot is. Daarmee is de Hengelsport- en Visbotenbeurs de grootste hengelsportbeurs van Europa!

Nieuw! Karperplein

Voor de karperliefhebbers is er dit jaar voor het eerst een uitgebreid Karperplein (www.carpsquare.nl). Het plein vormt een compleet aanbod van karperbenodigdheden zoals hengels, molens, tenten, rodpots, beetverklikkers, bivvy's, onderlijnmaterialen, boilies, pellets en de allernieuwste karpertrends. Er zijn vele stands aanwezig uit binnen- en buitenland van grote (en kleine) leveranciers uit Karperland. De allernieuwste karperproducten kunnen bewonderd en aangeschaft worden. Verder zullen er veel gerenommeerde karpervissers aanwezig zijn voor informatie en advies.

Gratis hengels

Dat sportvissen tegenwoordig voor het hele gezin is, is een feit. De afwisseling van voorlichting, lezingen, demonstraties, producten, verkoop, eten en drinken, vormt drie dagen lang een uitstekende mix voor een gezellig en inspirerend dagje uit voor het hele gezin. Om jeugd tot zestien jaar extra te stimuleren om mee te gaan naar de beurs stelt Berkley in samenwerking met beursorganisator DRT Events iedere beursdag 300 gratis hengels beschikbaar. Deze hengels worden niet zomaar weg gegeven. Er is een speurtocht uitgezet waarbij de jeugdige bezoekers, met behulp van een schatkaart, over het beursterrein geleid worden.

Website in nieuw jasje

De website www.hengelsportbeurzen.nl heeft een nieuwe lay-out gekregen. De vormgeving is eigentijdser en sluit beter aan bij de huidige organisatie. Naast de reguliere kaartverkoop bij de kassa kunnen bezoekers ook online entreekaarten en/of parkeerkaarten via de website bestellen. Met de E-Tickets van de Visboten- en Hengelsportbeurs hoeft men niet langer in de rij voor de kassa te staan. Online toegangsbewijzen zijn vaak ook goedkoper dan de dagprijs aan de kassa. Naast een eigen website heeft de Hengelsport- en Visbotenbeurs ook een eigen Facebook- en Twitterpagina. Door onze pagina's te volgen maakt men kans op vrijkaarten.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide