Je eigen vangststatistieken nu in MijnVISmaat beschikbaar

7533
28 sep 2012

Hoeveel vissen heb ik afgelopen jaren gevangen? En wat is hun totale lengte of gewicht? Wat is mijn langste of zwaarste vis? Welke soorten heb ik gevangen en waar precies? Wat is mijn beste stek? Hoeveel vis vang ik per uur?

Zomaar wat vragen waarop de nieuwe Statistieken pagina van MijnVISmaat in één oogopslag antwoord geeft. En niet zomaar een antwoord, maar netjes op kaart en met behulp van mooie grafieken en tabellen. Niet alleen erg leuk, maar ook erg interessant om te bekijken. Je kunt namelijk verbazingwekkend veel leren van je eigen vangststatistieken.

Uiteraard zijn deze gegevens alleen voor jezelf beschikbaar. Je vindt er je openbare vangsten en locaties, maar ook degene die je 'afgeschermd' hebt voor anderen. Zo ziet het eruit:


Je vangsten overzichtelijk op kaart getoond. Filter ze op soort, jaar en maand. klik een vangst aan en je opent de betreffende vangst in 'mijn vangsten'.


Zoom net zover in als je wilt en check exact waar je je die dikke topvis hebt gevangen.


In één klik de vangst opvragen met uitgebreide vangstinformatie, zoals je die zelf hebt ingevoerd.


Kies wat je wilt zien en er worden de mooiste grafieken tevoorschijn getoverd. Hier het aantal vangsten per soort. Kies vervolgens eventueel nog een periode (jaar, maand) of een type grafiek (taart, staaf).


Kies uit verschillende type grafieken. Hier een staafdiagram met lengtefrequenties van vangsten in 2012.


Sla een grafiek met één muisklik op als afbeelding (.jpg) voor andere doeleinden en programma's.


Een aantal standaard statistieken vindt iedere VISmaat op zijn Statistiekenpagina, zoals je langste en zwaarste vis, en het aantal vismaten dat je hebt. Exporteer je vangsten met één muisklik naar Excel, om net zoveel analyses te doen tot je er kriegel van wordt. Waarschuwing: dat gaat wel ten koste van je vistijd!

En zo kunnen we nog wel even doorgaan...

Oude vangsten

Kortom: veel handige informatie die niet alleen erg leuk is om te bekijken, maar je ook waardevolle sportvisinformatie oplevert. Je oude vangsten kun je hier dan ook prima in kwijt. Hoe meer vangsten je invoert, des te rijker de informatie. Waar wacht je nog op? Check je eigen statistieken!

Nog geen MijnVISmaat account? Zo gepiept! Ga naar www.mijnvismaat.nl en klik rechtsboven op 'Registreren'. Tienduizenden gingen je inmiddels al voor!

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide