Even voorstellen: Het Dames team WK Kust

5333
05 okt 2012

Dit is het Dames team dat Nederland gaat vertegenwoordigen op het WK Kust 2012 dat plaatsvindt van 13-20 oktober op het Zeeuwse eiland Walcheren. Het team bestaat uit: vlnr Sylvia Wesdorp, Miranda Verschuren, coach Benny Wijnings, Christel Verhage en Linda v.d. Velde. Niet aanwezig op de foto is Wilma van Eekeren.


Wilma van Eekeren

Drie van deze dames komen uit Zeeland, dus dit WK is een echte thuiswedstrijd voor hun. Het team is samengesteld uit dames die onder andere Nederlands Kampioen (geweest) zijn, veel internationale ervaring hebben, internationaal het podium bereikt hebben (2006 zilver in Portugal, 2008 brons in Frankrijk) en dames die regelmatig op het podium staan bij de Topcompetitie Kust. 

Meer informatie over deze dames, de coach, hun (internationaal) behaalde prestaties en de dame die op deze foto ontbreekt, kun je vinden op de Team Nederland pagina op de site www.wkkustvissen.nl.

Lees ook: Organisatie:

              

 

Hoofdsponsoren:

 

 

Partners:

     

Contact : wedstrijden@sportvisserijnederland.nl

 

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.