HSV Brittenburgh uit Katwijk genomineerd voor MVO Award 2012

5609
10 okt 2012

Hengelsportvereniging Brittenburgh is een actieve vereniging, die al jarenlang kosteloos visdagen verzorgt voor jeugd en mensen met een geestelijke en/of lichamelijke beperking.

Wim van de Bent en Jan Varkevisser zijn twee actieve vrijwilligers van deze hengelsportvereniging, die het afgelopen jaar ook hebben deelgenomen aan de Cursussen viscoach en vismeester. Ondertussen zijn zij beide geslaagd voor hun examen en stage en dus actief als gecertificeerd vismeester.

Omdat HSV Brittenburgh al jarenlang zowel met de inzet van veel vrije tijd van vele vrijwilligers als financieel flink bijdraagt aan de Katwijkse samenleving, zijn zij door Rabobank Katwijk genomineerd voor de MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) Award.

Jouw stem telt!

Er zijn 3 geldprijzen beschikbaar gesteld door Rabobank Katwijk. Dus breng jouw stem uit op HSV Brittenburgh, zodat zij kunnen blijven vissen met de kinderen en mensen die daaraan zoveel lol aan beleven. Klik op onderstaande link en stem nadat je het middelste filmpje hebt bekeken van HSV Brittenburgh.

Bron: HSV Brittenburgh

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide