Stem ook op de vlagzalm!

5844
12 okt 2012

Bijgaande oproep ontvingen we deze week in onze mailbox. Daar werken we graag aan mee en uiteraard rekenen we ook op jouw stem op meer vlagzalmen in Nederland!

HSV De Geulforel en VBC Geul en Zijbeken hebben bij Groen en Doen drie subdidieaanvragen gedaan voor hun herintroductieprogramma's. De aanvraag voor de herintroductieprogramma van de vlagzalm is in behandeling genomen en een genomineerd project.

Dit houdt in dat de initiatiefnemers stemmen moeten vergaren om bij de laatste vijf projecten te komen (bekendmaking 1 november) om kans te maken op een subsidie van € 50.000,-. Je begrijpt dat zij de stem van iedere sportvisser hard nodig hebben. Breng daarom via onderstaande link je stem uit en vraag zoveel mogelijk visvrienden, kennissen en familie om hetzelfde te doen. http://www.groenendoen.nu/initiatief/herintroductie-vlagzalm/

De stem kun je het beste door je naam en e-mail adres in te vullen u krijgt dan een mail en hierin moet u de stem bevestigen. Let op: de bevestigingsmail kan in je spambox belanden.

Vertrouwende op uw medewerking. Met vriendelijke groet, Sascha Krysch Bestuurslid van: HSV De Geulforel en VBC Geul en Zijbeken,Commissie herintroductie.

Bron: HSV De Geulforel

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide