Opening Wereldkampioenschap Kustvissen in Veere (met fotoreportage)

6370
14 okt 2012

De opening van het Wereldkampioenschap Kustvissen heeft onder zonnige omstandigheden in het Zeeuwse Veere plaatsgevonden. De 27 teams, t.w. 11 damesteams en 16 herenteams uit 16 verschillende landen, waaronder Brazilië, Tunesië en Zuid-Afrika, werden na een parade door Veere in de Grote Kerk aan het publiek voorgesteld.Zie hiernaast deNederlandse ploegen.

 
De kerk was overvol met alle teams en vele belangstellenden.
De burgemeester van Veere, de heer Van der Zwaag, heette alle teams van harte welkom in zijn Zeeuwse gemeente en wenste hen een prettig en sportief kampioenschap.

Van elk land werd de vlag op het podium geplaatst onder het ten gehore brengen van het betreffende volkslied. Hierbij werden de namen van alle teamleden door de directeur van Sportvisserij Nederland, Joop Bongers, opgenoemd.


Tot slot verklaarde Louis Morvan, vice-president van de Wereldbond, FIPS-Mer, het 29e WK Kustvissen Heren en het 20e WK Kustvissen dames voor geopend.

 Klik op de fotocamera (bij de kop van dit bericht)  voor een uitgebreide fotoreportage.
Als u in de fotoreportage deel 1 staat, kunt u rechts op het 2e deel van de opening klikken.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide