Met Ed Stoop naar het WK Kustvissen (video)

5254
16 okt 2012

Maandag vond de officiële trainingsdag van het WK Kustvissen 2012 plaats. Vis TV presentator Ed Stoop toog met de cameraploeg van Visblad TV naar de Zeeuwse stranden om verslag te doen van de training en het kustvissen inzichtelijk te maken voor de leek.

Hij interviewde er vissende mannen en vrouwen uit verschillende landen, probeerde uit te vissen waarom je wedstrijdvissen op dit niveau topsport mag noemen, bekeek allerlei verschillende soorten onderlijnen, zag een aantal werptechnieken waarmee het aas ruimschoots voorbij de horizon in zee ploft en kwam nog veel meer interessants tegen. Bekijk de onderstaande drie filmpjes om de sfeer van dit WK in eigen land te proeven.

WK Kustvissen: Topsport

WK Kustvissen: Techniek

WK Kustvissen: Werpen

Wellicht raak je na het bekijken van deze video's ook wel in de ban van het zoute wedstrijdvissen en wil je meer zien. Ga dan zeker een kijkje nemen op de stranden tussen Dishoek en Domburg op het Zeeuwse eiland Walcheren. Daar vindt vanaf vandaag tot en met vrijdag het WK Kustvissen 2012 plaats. Zeventien herenteams en elf landenteams gaan er met elkaar de strijd om de wereldtitel aan.

Kijk voor meer informatie over het WK op www.wkkustvissen.nl


 

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide