Met Ed Stoop naar het WK Kustvissen (video)

1280
17 okt 2012

Vis TV presentator Ed Stoop was maandag aanwezig bij de officiële training van het WK Kustvissen. Op de Walcherse stranden liep hij met de cameraploeg van Visblad TV rond om ons een kijkje te geven in de wereld van het kustvissen.

Zo maakte hij een item over de dames die deelnemen aan het WK Kustvissen. Want hoewel zeevissen bij velen te boek staat als een typische mannen aangelegenheid, laten de deelneemsters uit elf verschillende landen zien dat ook de dames hun mannetje staan op het strand.

WK Kustvissen: dames

Naast de deelnemers aan het wereldkampioenschap, zijn ook de controleurs onmisbaar voor een WK dat soepel en eerlijk verloopt. Maar wat is nu precies de taak van deze mensen die op het strand de ogen en oren van de wedstrijdorganisatie zijn? Ed sprak met een aantal controleurs die actief zijn op de Walcherse stranden en ontdekte de fijne regels van het spel.

WK Kustvissen: de controleurs

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide