Overval op sportvisboot

4127
28 nov 2012

Twee gemaskerde mannen overvielen vrijdag rond 18.00 uur sportvisboot ‘De Zuiderzee’. De boot lag in de haven van Bruinisse.

Gemaskerde mannen

De twee mannen kwamen vrijdag avond aan boord. Ze waren op zoek naar geld. Tijdens de overval was alleen een 25-jarige vrouw aan boord. Er vond een worsteling plaats waarbij de vrouw lichtgewond raakte.

Weggelopen richting sluis

De daders verlieten het schip en zijn weggelopen richting de sluis. Van hen is geen duidelijk signalement beschikbaar. Of ze ook daadwerkelijk iets hebben buitgemaakt, kan de politie in het belang van het onderzoek niet meedelen. Medewerkers van de technische recherche deden op de boot sporenonderzoek.

Tips

De politie vraagt uw hulp bij het oplossen van deze overval. Is u rond het tijdstip van de overval iets opgevallen in de omgeving van ‘De Zuiderzee’ of heeft u andere informatie over deze overval? Bel Politie Zeeland via 0900-8844. Doet u dit liever anoniem? Dan kunt u bellen met M (meld misdaad anoniem) via 0800-7000.

Bron: Maritiemnieuws.nl

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide