Dit weekend de Hengelsport- en Visbotenbeurs. Be there!

5191
29 nov 2012

De Jaarbeurs Utrecht is dit weekend hét hengelsportdomein van Europa. De Hengelsport- en Visbotenbeurs is al jaren een begrip en werd tien jaar lang gehouden in de Veemarkthallen Utrecht. In 2012 wordt de beurs voor het eerst gehouden op een nieuwe en goed bereikbare locatie die al veel mensen kennen.

De beurs krijgt in de Jaarbeurshallen een oppervlak van maarliefst 18.000m², wat vergeleken met de vorige locatie in de Veemarkthallen, neerkomt op een omvang die bijna twee keer zo groot is.

Beursprogramma

De beurs trekt ieder jaar vele duizenden hengelsportliefhebbers. Met ruim 120 verschillende stands kunt u een zeer gevarieerd aanbod verwachten, zoals winkeliers, visverenigingen, aanbieders van vis- en voerboten, reisbureaus en vakbladen. Stands vol met hengels, molens, lijnen, voer, aas en (kunst)vliegen voor het vissen op karper, snoek, snoekbaars, kabeljauw of reisbureaus die de meest exotische en unieke visvakanties aanbieden.

Hengelsportverenigingen maken het publiek wegwijs in de visstekken. Vele nieuwtjes voor het nieuwe seizoen 2013 zullen al te zien (en te koop) zijn. Uiteraard zullen ook de moderne sportvisboten en de nieuwste snufjes hiervoor (zoals de meest geavanceerde navigatiesystemen) niet ontbreken op deze beurs.

Nieuw! Groot Karperplein

De hengelsportbeurs wordt dit jaar uitgebreid met een groot Karperplein: Carp Square. Het speciaal ingerichte Karperplein vormt een compleet aanbod van karperbenodigdheden, aas en bijbehorende accessoires. De allernieuwste karperproducten kunnen bewonderd en aangeschaft worden en experts geven tips en advies over diverse aspecten van het karpervissen.

Iedere beursdag 300 Gratis hengels

Dat sportvissen tegenwoordig voor het hele gezin is, is een feit. De afwisseling van voorlichting, lezingen, demonstraties, producten, verkoop, eten en drinken, vormt drie dagen lang een uitstekende mix voor een gezellig en inspirerend dagje uit voor het hele gezin. Om jeugd tot 16 jaar extra te stimuleren om mee te gaan naar de beurs stelt Berkley in samenwerking met beursorganisator DRT Events iedere beursdag 300 gratis hengels - door middel van een speurtocht - beschikbaar.

Entree

De beurs is op vrijdag t/m zondag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. U kunt uw entreekaarten hier online bestellen. Met de E-Tickets van de Hengelsport- en Visbotenbeurs hoeft u niet langer in de rij voor de kassa te staan. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om uw kaarten online te bestellen kunt u deze op 30 november, 1 december en 2 december aan de kassa kopen. Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis entree.

Tot morgen, zaterdag of zondag!

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide