Hét Visblad online januari (video)

4656
21 dec 2012

Op de valreep van 2012 komt alweer het eerste nummer van Hét Visblad in 2013 uit. Zo hoef je je met slecht weer tijdens de kerstvakantie dus zeker niet te vervelen, je hebt met deze nieuwe uitgave weer voldoende interessant leesvoer in handen.

In dit nummer hebben we weer verschillende leuke, interessante en leerzame artikelen weten te proppen. Zo blikt Marco Kraal vanaf deze maand alvast vooruit op de afleveringen van Vis TV seizoen 2013, gingen we voor de witvisrubriek kijken bij een snertwedstrijd in de haven van Elburg, geven we tips om zelf snel en gemakkelijk dood aas takels in elkaar te knutselen, demonstreert Patrick Idsinga het urban style wijtingvissen, nemen we een kijkje in de keuken van een boiliefabriek en beschrijft Sytse van der Harst zijn transformatie tot vliegvisser.

Naast zijn vliegvisavonturen hebben we Sytse ook deze maand weer met zijn camera op pad gestuurd om Vis TV-presentator Ed te volgen bij het beantwoorden van een lezersvraag in de rubriek Vraag het aan Ed. Ditmaal was Lukas de Wit de gelukkige wiens vraag werd uitgekozen. Zijn verzoek aan Ed was simpel: ik heb nog nooit een snoek gevangen, kun jij ervoor zorgen dat me dit nu wel lukt? Dus toog Ed naar Zwolle om samen met Lukas de stadswateren af te struinen op zoek naar snoek. Check de video hieronder om te zien hoe ze het er vanaf brachten.

Vraag het aan Ed - help, nog nooit een snoek gevangen

Abonnement

Heb je nog geen abonnement op Hét Visblad? Dat euvel is gelukkig makkelijk op te lossen door hier te klikken! Voor nog geen twaalf euro per jaar ontvang je twaalf nummers van Hét Visblad plus een welkomstgeschenk, en ben je iedere maand op de hoogte van het laatste nieuws uit de sportvisserij.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide