Bestel nu je Nachtvis- en/of Derde hengeltoestemming!

17790
09 jan 2013

Door technische oponthoud een week later dan gepland, maar vanaf nu is het dan eindelijk mogelijk: de Landelijke Nachtvistoestemming en Derde hengeltoestemming zijn online te bestellen. Je kunt online betalen via iDeal of creditcard en meteen met je uitgeprinte voorlopige toestemming naar de waterkant.

Het loopt direct al storm met de aanvragen: gemiddeld wordt elke 3 minuten een document besteld.

De voorlopige toestemming is één maand geldig. De definitieve toestemming(en) in de vorm van een hologramsticker ontvang je binnen één maand automatisch thuis en plak je op je VISpas. Deze toestemming is geldig gedurende het hele lopende kalenderjaar en in alle nachtviswateren die zijn ingebracht in de Gezamenlijke Lijst van viswateren, die je bij je VISpas hebt ontvangen.


Plak de sticker op je VISpas.

De Landelijke Nachtvistoestemming is voor VISpashouders verkrijgbaar voor €10,- en/of de Derde hengeltoestemming voor €25,-. Beiden tegelijk bestellen kan uiteraard ook, dan betaal je € 35,-.

De toestemmingen zijn te bestellen op de website van Sportvisserij Nederland, de federaties en uiteraard van De KSN.

-> Meer over de Nachtvis- en Derde hengeltoestemming (pdf)

Lees ook:

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide