Infoavonden visstandbeheer en sportvisserijbelang 2013

6604
09 jan 2013

De laatste jaren is er vanuit waterschappen steeds meer belangstelling voor het visstandbeheer. Hierin willen zij graag samenwerken en rekening houden met de sportvisserij. Dat betekent dat je als hengelsportvereniging goed moet weten wat je nu eigenlijk wilt en hoe dat kan worden bereikt.

Tijdens de informatieavonden in het voorjaar van 2013 wordt toegelicht hoe je hierop als hengelsportvereniging optimaal kunt inspelen. Ook wordt uitgebreid ingegaan op het nieuwe cursuspakket visstandbeheer, waar je als hengelsportvereniging gebruik van kunt maken. De nieuwe Basiscursus viswaterbeheer begint al in mei 2013! De vervolgcursussen beginnen in juni.

Tijdens de informatieavonden is er ook de mogelijkheid om in te gaan op specifieke vragen of problemen van u of uw vereniging. Dit kun je op het bijgevoegde antwoordformulier (ook op internet) invullen. De meest gestelde vragen zullen wij op de informatieavonden aan bod laten komen.

-> Klik hier voor de data en de locaties. De aanvangstijd is 19:30 uur.
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.