Komend weekend Carp Zwolle; mooie prijzen te winnen!

6066
01 feb 2013

Komend weekend is het weer zover: de jaarlijkse karperbeurs Carp Zwolle laat de IJsselhallen in Zwolle uit zijn voegen barsten. De beursoppervlakte is deze editie vergroot van 12.500 m² tot 17.500 m² en is uitsluitend voor de karpervisserij.

Er zijn stands aanwezig van alle grote fabrikanten en leveranciers van karper benodigdheden, aas, kleding en accessoires. Alle nieuwe producten voor 2013 zijn aanwezig. Gastsprekers vertellen hoe en waar zij vissen en geven tips om meer en grotere karpers te vangen. Meer weten over rigs, voer of tactiek? Vraag het aan de experts op de beurs, zij helpen graag!

Kom naar de stand van Sportvisserij Nederland


In de stand van Sportvisserij Nederland (standnummer 506) kun je terecht voor al je vragen over de karper en het beheer van karperbestanden, maar natuurlijk ook met vragen over de VISpas en de Landelijke Nachtvis- en Derde hengeltoestemming. Deze toestemming kun je in onze stand direct aanschaffen aan de balie van Sportvisserij Oost-Nederland.

Voor de jeugd is er de mogelijkheid om onder begeleiding van experts van De KSN een karper onderlijn te knopen. De fans van Vis TV presentator Marco Kraal kunnen het beste op zondag komen; dan is hij in levenden lijve aanwezig.

Win mooie winterprijzen met MijnVISmaat!

Met MijnVISmaat kun je op Carp Zwolle mooie winterse karperprijzen winnen, beschikbaar gesteld door JRC!

Het enige dat je hoeft te doen is in de maand februari je mooiste wintervangst toe te voegen via MijnVISmaat.nl of via de MijnVISmaat App voor Android of iOS. Uiteraard bepaal je helemaal zelf welke informatie je wel of niet deelt, en met wie precies.


Uit de mooiste vangsten kiest de redactie van MijnVISmaat en Hét Visblad drie prijswinnaars. De eerste plaats wordt ook nog eens beloond met plaatsing in Hét Visblad. Ga dus snel naar www.mijnvismaat.nl of download de app. Even registreren, vangst toevoegen en je maakt automatisch kans op die mooie prijzen!Wat: Carp Zwolle 2013
Wanneer: 2 februari 9:00 tot 17:00 uur, 3 februari 10:00 tot 16:00 uur.
Waar: IJsselhallen, Rieteweg 4, Zwolle
Entreeprijs: Volwassenen: €12,00. Kinderen t/m 12 jaar gratis.
Kaarten kunnen alleen aan de kassa worden gekocht.

Meer info: www.carpzwolle.nl

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide