Info avonden visstandbeheer in volle gang

6441
12 feb 2013

Op dinsdag 22 januari jl. is in Bilthoven een serie van in totaal tien informatieavonden over visstandbeheer gestart. Je kunt je nog aanmelden voor één van de resterende vier avonden!

Inmiddels zijn er zes goed bezochte avonden achter de rug. In totaal hebben al ruim 200 vrijwilligers van hengelsportverenigingen één van de avonden bezocht. Tijdens de informatieavonden wordt toegelicht hoe je als hengelsportvereniging optimaal kunt inspelen op de toegenomen aandacht voor water- en visstandbeheer bij gemeenten en  waterschappen.

Ook wordt uitgebreid ingegaan op het nieuwe cursuspakket visstandbeheer, waar je als hengelsportvereniging gebruik van kunt maken. De nieuwe Basiscursus viswaterbeheer begint al in mei 2013! De vervolgcursussen beginnen in juni.

Tijdens de informatieavonden is er ook de mogelijkheid om in te gaan op specifieke vragen of problemen van u of uw vereniging. Dit kun je op het bijgevoegde antwoordformulier (ook op internet) invullen. De meest gestelde vragen komen op de informatieavonden aan bod.

Tijdens de informatieavond worden er presentaties gegeven door medewerkers van Sportvisserij Nederland en van de federatie.

Hier staan de data en de locaties, graag zien wij u op één van deze avonden. De aanvangstijd is 19:30 uur.

-> Meld je nu hier aan (kies rubriek informatieavonden)

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.