Hét Visblad Online maart 2013 (video)

7101
21 feb 2013

De mooiste dag van de maand voor de postbode is weer aangebroken: het nieuwe Visblad komt vandaag uit! Ook voor onze abonnees is er alle reden om snel de brievenbus te checken, want deze nieuwe editie van het magazine voor de Nederlandse sportvisser staat weer bomvol met leuke, interessante en leerzame artikelen.

Zoals je op de cover kunt zien, begint volgende week zondag 3 maart de nieuwe serie Vis TV. In twaalf spiksplinternieuwe afleveringen gaan Ed en Marco weer door heel Nederland op pad om op tal van plekken verschillende vissoorten proberen te vangen. Zoals gebruikelijk doet Marco Kraal in de rubriek Vis TV Backstage weer het verhaal achter een specifieke aflevering uit de doeken. Dit keer zoomt hij in op de uitzending waar op karper wordt gevist in Drenthe. Marco doet dat in de Hunze, terwijl Ed in Emmen op een vijver aan de slag gaat.

Marco figureert deze maand ook in de rubriek Vraag het aan Ed. We kregen van Astrid van Maarseveen namelijk de vraag om haar man Rob te verrassen. Die heeft namelijk een dieptemeter aangeschaft voor zijn bootje, maar is nog niet helemaal thuis in alle mogelijkheden die dit stukje technisch vernuft te bieden heeft. Aan Kraal de taak om de finesses van de dieptemeter/visvinder uit de doeken te doen. Daarvoor ging hij samen met Rob een dagje de Lek op. Dat leverde verhelderende plaatjes van het beeldscherm van een dieptemeter en fraaie bewegende beelden op. Check snel de video!

Vraag het aan Ed/Marco: de werking van een dieptemeter

Verder heeft dit Visblad natuurlijk nog veel meer moois te bieden. Zo gingen we met Freek van Emaus vissen op poldersnoekbaars, laat onderlijngoeroe Piet Vogel zien hoe je zelf een allround combi-rig knoopt, maakten we een rondgang op de pieren bij IJmuiden en Wijk aan Zee, geeft Jos van Avendonk een stoomcursus wintervissen in de haven van Drimmelen en doken we voor het vliegvisartikel de Amsterdamse slagerij van Erik Waagmeester in. Samen met de vaste rubrieken zoals Visnieuws, Zo zit dat, Nieuw in de rekken en de Visfotostrip heb je dus weer een flinke brok sportvislectuur te pakken.

Abonnement

Heb je nog geen abonnement op Hét Visblad? Dat euvel is gelukkig makkelijk op te lossen door hier te klikken! Voor slechts € 11,95 per jaar ontvang je twaalf nummers van Hét Visblad plus een welkomstgeschenk, en ben je iedere maand op de hoogte van het laatste nieuws uit de sportvisserij.

Archief

Visblad TV (video's)

Vraag het aan Ed (video's)

Karpervissen

Roofvissen

Vliegvissen

Witvissen

Zeevissen


Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide