Beursvloer Dé Noordelijke Hengelsportbeurs bijna vol!

5860
06 mrt 2013

Martiniplaza Groningen staat op zaterdag 13 en zondag 14 april bomvol hengelsport, wanneer de 9e editie van Dé Noordelijke Hengelsportbeurs plaatsvindt. Op deze twee dagen worden enkele duizenden hengelsportliefhebbers verwacht.

De afgelopen weken hebben vele deelnemers zich aangemeld. De beursvloer is bijna volgeboekt. Aftrap nieuw hengelsportseizoen Een half miljoen Noorderlingen pakken eind maart, begin april de hengels weer op om naar de waterkant te trekken. De hengelsport wordt beoefend als hobby, maar tevens als professionele sport en zowel mannen, vrouwen als kinderen beleven er veel plezier van. De beurs vormt een mooie aftrap voor het ‘hengelsportseizoen’.

Ruim aanbod

Tientallen stands tonen het beste en meest actuele op het gebied van zeevissen, karpervissen, roofvissen, witvissen en vliegvissen. Het publiek ziet niet alleen de mooiste hengels, werpmolens, visboten en kleding, maar wordt ook voorgelicht over visstekken, vergunningen, visreizen, het roken van vis en kunstvliegen binden.

Lezingen

De beurs kent een interessant lezingenprogramma met bekende experts, waar iedere hengelsporter wat van kan opsteken, verdeeld over diverse disciplines.

Uitstekende mix

De afwisseling van gezelligheid, lezingen, koopjes, eten, drinken en voorlichting vormen de ideale start van een nieuw hengelsportseizoen. Voor meer informatie kunt u kijken op www.hengelsportbeurzen.nl. Volg ons ook via Facebook en maak iedere week kans op vrijkaarten en leuke prijzen.

Samengevat

Data: zaterdag 13 en zondag 14 april 2013
Entreeprijs: € 7,50 per persoon. Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis entree
Kortingsbon: Download de kortingsbon op onze website en ontvang € 1,50 op de entree
Openingstijden: 10.00 – 17.00 uur
Locatie: Martiniplaza Groningen, Leonard Springerlaan 2, 9727 KB Groningen
Website: www.hengelsportbeurzen.nl

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.