Ed en Marco op Visma

4810
01 mrt 2013

Natuurlijk zijn de bekende presentatoren van Vis TV Ed en Marco dit weekend op zaterdag én zondag van 10.00 tot 17.00 uur op de Visma!

Je vindt ze in de stand van Sportvisserij Nederland waar ze o.a. handtekeningen uitdelen (ook op petten, foedralen, visstoelen enz.) en waar je eventueel samen met hen en hun bekende Vis TV-Landrover op de foto kan (wel zelf je camera meenemen).

Bovendien mag je ze ook alles vragen over vissen en Vis TV, Hét Visblad, vangende voertjes enz. Wil je de bekende Sportvisserij Nederland Cap met of zonder handtekening van Ed en Marco dan kost hij op de Visma i.p.v. de gebruikelijke € 7,50 slechts € 5,-

Wil je de gloednieuwe dvd-box met vier seizoenen Vis TV dan heeft deze i.p.v. € 29,95 de speciale beursprijs van € 25,-. En ook die willen ze graag voor je signeren.


Vis TV DVD-box seizoen 2009-2012: primeur op de beurs, binnenkort in onze webshop te koop.

En, omdat het nieuwe seizoen Vis TV zondag 3 maart van start gaat en sommige Visma-bezoekers daardoor wellicht deze uitzending missen, kun je in de stand van Sportvisserij Nederland alsnog de ‘bijzonder frisse’ start van een nieuwe serie Vis TV zien.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide