Nieuwe VisTV 2013 start ijskoud (video)

5889
28 feb 2013

Na wekenlang herhalingen van Vis TV te hebben gezien, kun je komende zondag 3 maart weer genieten van de eerste aflevering van een geheel nieuwe serie Vis TV.

Dan start RTL namelijk de al weer 17e editie van het populaire hengelsportprogramma van eigen bodem. En, met de kou nog niet helemaal uit de lucht, leek het gepast om meteen maar met een ijskoud onderwerp van start te gaan.

Bepakt en bezakt, staan presentatoren Ed Stoop en Marco Kraal deze keer namelijk op het ijs van de haven van Elburg. Daar onder die ijsvloer zouden zich volgens berichten grote scholen blankvoorns ophouden en wellicht zelfs veel groter ‘wild’.

Check hier de promo van aflevering 1:

Het is een prachtige zonovergoten maar steenkoude ochtend als het duo begint te vissen in een wak in het ijs, maar weldra laat Koning Winter zich van een heel andere kant zien.

Ook de nieuwe serie Vis TV bestaat weer uit 12 wekelijks en op zichzelf staande afleveringen, zodat je tot half mei de prachtige en vaak spannende visavonturen van Ed en Marco kunt meebeleven.

Uitzendingen zijn steeds op zondagmorgen van circa 9.30 tot 10.00 uur te zien op RTL-7 terwijl herhalingen elke zaterdagmiddag om circa 13.00 uur op deze zender worden vertoond.

Vervolgens herhaalt RTL-4 van 9 maart t/m 15 mei ook nog eens de serie om 7.00 uur ’s ochtends, zodat je nu eigenlijk geen aflevering van Vis TV 2013 hoeft te missen.

Hieronder de promo van seizoen 2013:

Ed en Marco op MijnVISmaat

Word vismaat van Ed en Marco! De heren zijn actief op het populaire platform www.mijnvismaat.nl (ook beschikbaar als app). Daar houden ze hun vangsten bij en kun je vismaat met ze worden. Nog geen account? Registreren is gratis en zo gepiept!

-> Meer Vis TV 2013

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide