Nieuwe DVD-Box Vis TV

4740
05 mrt 2013

Op de Visma kreeg hij zijn vuurdoop, maar nu is hij ook verkrijgbaar in de Webwinkel van Sportvisserij Nederland; de nieuwe DVD-Box van Vis TV.

4 dvd’s samen goed voor maar liefst 1.100 minuten, of te wel ruim 18 uur Vis TV van 2009 t/m 2012 in een mooi nieuw jasje. Vele uren visavonturen van Ed en Marco plus als extra de nodige komische momenten plus een fotogalerij.

Wie de losse dvd’s van de afgelopen jaren al in bezit heeft of alle uitzendingen op televisie heeft gezien, die kunnen we natuurlijk nog geen totaal nieuwe beelden tonen omdat de serie van 2013 net pas is begonnen en afleveringen daarvan pas eind dit jaar op dvd verschijnen.

Maar, wanneer we zien hoeveel er het afgelopen half jaar op RTL naar oude(re) afleveringen van Vis TV is gekeken, dan geeft dat wel aan hoezeer dit hengelsportprogramma van eigen bodem leeft bij de Nederlandse sportvissers. En, die kunnen met de nieuwe box nu op elk gewenst moment nogmaals Vis TV kijken.

Te koop via onze webshop voor € 29,95 incl. verzendkosten.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide