Karper in Vis TV aflevering 2 (video)

6545
07 mrt 2013

Na de buitengewoon succesvolle start van een nieuw seizoen Vis TV op het ijs van Elburg, vissen Ed en Marco komende zondag 10 maart op karper.

Het is herfst in Drenthe en de nachten worden al koud. Marco krijgt daar alles van mee als hij in zijn tent aan de prachtige Hunze en de hengels op de rodpod de nacht doorbrengt.

Terwijl de oranjerode ochtendzon de Drentse polder doet ontwaken zoekt Ed zijn stek kilometers verderop aan een ondiepe siervijver in Emmen. Daar schijnt nogal wat karper van een kleiner formaat te zwemmen en die lenen zich uitstekend voor het vissen met de feederhengel.

Check hieronder de promo van aflevering 2:

Of de aanpak van onze vissende presentatoren de juiste is, zie je zondagmorgen om 9.30 uur op RTL-7

Ook de nieuwe serie Vis TV bestaat weer uit 12 wekelijks en op zichzelf staande afleveringen, zodat je tot half mei de prachtige en vaak spannende visavonturen van Ed Stoop en Marco Kraal kunt meebeleven.

Uitzendingen zijn steeds op zondagmorgen van circa 9.30 tot 10.00 uur te zien op RTL-7 terwijl herhalingen elke zaterdagmiddag om circa 13.00 uur op deze zender worden vertoond. Vervolgens herhaalt RTL-4 van 9 maart t/m 15 mei ook nog eens de serie om 7.00 uur ’s ochtends, zodat je nu eigenlijk geen aflevering van Vis TV 2013 hoeft te missen.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide