Primeur: Carp Square Belgium!

4153
12 mrt 2013

Een echte karperbeurs in België, bestaat dat nog? Het is inderdaad een tijd geleden, maar nu gaat het er weer van komen met de eerste ‘Carp Square Belgium’ op 23 en 24 maart 2013 in de Mechelse Nekkerhallen.

De interesse is groot: de beursvloer van Carp Square Belgium (6.000 m²) is met een vijftigtal exposanten volgeboekt en karpervissend België kijkt er vol verwachting naar uit!

Karpervissen in België leeft als nooit tevoren. In de eerste editie van Carp Square Belgium zal dat zeker voelbaar zijn. Met nog een week of twee te gaan beginnen de standhouders al warm te lopen en ook het publiek maakt zijn plannen met het voorjaar in aankomst. Het tijdstip van de beurs valt samen met de start van het nieuwe seizoen en dat valt bij sportvissers in de smaak.

Carp Square Belgium weerspiegelt alles wat met karpervissen te maken heeft. Groothandels, organisaties, reisbureaus en winkeliers zullen hun producten graag voorstellen. Er zal veel te zien zijn, maar ook voldoende om in te slaan voor het nieuwe seizoen. Boilies, hengels, molens, pellets, beetmelders, bivvy’s, flavours, stretchers en alle andere benodigde materialen kunnen aangekocht worden.

Er zullen voldoende aanbiedingen en kortingen zijn om van te profiteren. Onder de standhouders vindt u namen en merken als Nash Tackle (met nieuwe Zig Bugs en BarrowLogix Cube aanvulling), Pro Line (met de nieuwe BBQ n-Butyric, Choconut boilies en pop-up dumbells), House of Carp, KGB Baits (Hydro Pro 2013 range), De Megafish, Gardner, StarBaits, CarpCrossing, Paddy Hengelsport, SpeedCarp, Rubberboten.be, De Goeie Vangst, Pro Logic (Black Night QR swingers), AVK, LTB Leonard Sports/Sportex (schitterende hengels en veel 2013 accessoires), Maximum Power Fishing, Mika Products, Berns Voerboten, Eddy Sterckx Diepvriesboilies (Red Angel!), Raven Fishing & Outdoor, Hengelsport Geleen, Dream Baits (met hun nieuwe BAM range), CarpTackle Belgium en MAD (met de nieuwe MAD bivvy’s en MAD X Hooks haken). U zult er de veel 2013 primeurs aantreffen onder hun aanbod.

Boeiende demonstraties, loterijen, voorlichting en ook interessante lezingen over het karpervissen vullen het programma. Zoals een boiliestraat waarmee u bijna volautomatisch boilies kunt maken, zonder geklungel boilieplanken, boiliespuiten of frituurpannen. De standhouders zullen het publiek de nodige verrassingen voorschotelen.

Inspiratie, lering en vermaak is altijd te vinden bij de karpermagazines Karper, Spiegel of Monkey Climber en bij de lezingen van Michael Aubry, Chris De Clecrq, Mark Pansar, Rik Van Landschoot, Mark Hoedemakers, Niko Vervaet en Gunther Poelmans of natuurlijk aan de stand van Vereniging van Belgische Karpervissers (VBK) en Karper Club Nederland (KCN). Bij diverse stands maakt u kans op mooie prijzen.

Krijgt u er al zin in? In de Nekkerhal is genoeg gelegenheid voor gezelligheid, inclusief terrasjes met eten en drinken om even uit te blazen. Een ideaal dagje uit voor het ‘Carp Only’ sportvispubliek. Maar vanzelf zijn niet alleen karpervissers welkom; ook anderen, en zeker kinderen worden met nadruk uitgenodigd. De kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis entree.

De beurs is op alle dagen geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. Het adres is: Borcht 1, 2800 Mechelen te België. Voor alle informatie, het bestellen van tickets en kortingsbonnen kunt u terecht op www.carpsquare.be

Let op! Al het nieuws met betrekking tot Carp Square Belgium 2013 is dagelijks te volgen via Facebook en Twitter. Via Facebook zijn ook wekelijks prijzenpakketten en vrijkaarten te winnen.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide