Vis TV afl 3: snoek (video)

7794
13 mrt 2013

Na de Drentse karpers van vorige week vissen Ed en Marco komende zondag 17 maart met kunstaas op snoek in Rotterdams stadswater. Eigenlijk voormalig polderwater dat door de aanleg van nieuwe woonwijken tot sierwater is verworden.

Het feit dat de plasjes helder zijn en vol waterplanten staan moet haast wel betekenen dat er snoek leeft. Alleen moet het dan geen druilerig bijna windstil weer, of te wel een slecht moment om te snoeken zijn. Alsof de weergoden al op voorhand weten wanneer het team van Vis TV op pad gaat zodat zij roet in het eten kunnen gooien.

Rest natuurlijk de vraag of de snoeken dat ook weten en of ons duo toch kans ziet met spinners, shads en een streamer aan de vliegenhengel esox lucius uit z’n tent te lokken.

Bekijk hieronder de trailer van aflevering 3:

Ook de nieuwe serie Vis TV bestaat weer uit 12 wekelijks en op zichzelf staande afleveringen, zodat je tot half mei de prachtige en vaak spannende visavonturen van Ed Stoop en Marco Kraal kunt meebeleven. Daarnaast kun je op de website van Sportvisserij Nederland handige vistips bekijken die met de desbetreffende uitzending verband houden.

Vis TV is steeds te zien op zondagmorgen van circa 9.30 tot 10.00 uur op RTL-7 terwijl herhalingen elke zaterdagmiddag om circa 13.00 uur op deze zender worden vertoond.

Vervolgens herhaalt RTL-4 de serie om steeds ’s ochtends om 7.00 uur, zodat je geen aflevering van Vis TV 2013 hoeft te missen.

Ed en marco op MijnVISmaat

De oplettende vismaten van Ed Stoop en Marco Kraal hebben natuurlijk al lang gezien wat de heren zoal vangen. Ed en Marco zijn namelijk ook actief op MijnVISmaat, het platform (website + app) om je vangsten te registreren en delen met je vismaten. Nog geen account? Ga naar www.mijnvismaat.nl en registreer je gratis!

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide