Vis TV afl. 4: snoekbaars (video)

6091
21 mrt 2013

Na de Rotterdamse snoeken van vorige week vissen Ed en Marco komende zondag 24 maart opnieuw met kunstaas, maar dan op snoekbaars.

De kribben van de Waal bij Rossum lenen zich daarbij uitstekend voor het vissen met shadjes en ander ‘gummy’. Uitwerpen, daarna het kunstaas gecontroleerd laten afzinken om het vervolgens met korte halen over de bodem te laten ‘binnendansen’.

Alleen heeft overmatige regenval de rivier daags voor de opnamen flink doen stijgen en de kribben hier en daar grotendeels onderwater gezet. Daarbij maakt de sterke stroming het vissen er bovendien niet gemakkelijker op. Als dat maar goed gaat.

Check hieronder alvast de promo:

Ook de nieuwe serie Vis TV bestaat weer uit 12 wekelijks en op zichzelf staande afleveringen, zodat je tot half mei de prachtige en vaak spannende visavonturen van Ed Stoop en Marco Kraal kunt meebeleven. Daarnaast kun je op de website van Sportvisserij Nederland handige vistips bekijken die met de desbetreffende uitzending verband houden.

Vis TV is steeds te zien op zondagmorgen van circa 9.30 tot 10.00 uur op RTL-7, terwijl herhalingen elke zaterdagmiddag om circa 14.30 uur op deze zender worden vertoond. Ook bij uitzending gemist van RTL is de aflevering te zien, zodat je geen aflevering van Vis TV 2013 hoeft te missen.

Ed en marco op MijnVISmaat

De oplettende vismaten van Ed Stoop en Marco Kraal hebben natuurlijk al lang gezien wat de heren zoal vangen. Ed en Marco zijn namelijk ook actief op MijnVISmaat, het platform (website + app) om je vangsten te registreren en delen met je vismaten. Nog geen account? Ga naar www.mijnvismaat.nl en registreer je gratis!

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide