Vis TV afl 5: karpers en hondebrokken (video)

7948
28 mrt 2013

Na de snoekbaarzen van de Waal vissen Ed en Marco komende zondag op karper in Barneveld. De plaatselijke hengelsportvereniging heeft ze namelijk uitgenodigd om te komen vissen in het water van de Koeweide. Een ringsloot vol waterplanten waar je naast vissen op de bodem ook heel goed met drijvend aas karpers kunt verleiden.

Terwijl Marco op een aantal plaatsen drijvende hondenbrokken voert strooit Ed hier en daar wat maïs.

Als de karpers al snel brokken van het wateroppervlak beginnen te slurpen wacht Marco gespannen op het moment dat zijn brok wordt gepakt en hij kan aantikken. Ed probeert het eerst met de pen en ziet een karper vol gas door een veld met plompenblad raggen. Tijd om ook met drijvend aas te gaan vissen.

Check hieronder de promo:

Ook de nieuwe serie Vis TV bestaat weer uit 12 wekelijks en op zichzelf staande afleveringen, zodat je tot half mei de prachtige en vaak spannende visavonturen van Ed Stoop en Marco Kraal kunt meebeleven. Daarnaast kun je op de website van Sportvisserij Nederland handige vistips bekijken die met de desbetreffende uitzending verband houden.

Vis TV is steeds te zien op zondagmorgen van circa 9.30 tot 10.00 uur op RTL-7, terwijl herhalingen elke zaterdagmiddag om circa 14.30 uur op deze zender worden vertoond. Ook bij uitzending gemist van RTL is de aflevering te zien, zodat je geen aflevering van Vis TV 2013 hoeft te missen.

Ed en marco op MijnVISmaat

De oplettende vismaten van Ed Stoop en Marco Kraal hebben natuurlijk al lang gezien wat de heren zoal vangen. Ed en Marco zijn namelijk ook actief op MijnVISmaat, het platform (website + app) om je vangsten te registreren en delen met je vismaten. Nog geen account? Ga naar www.mijnvismaat.nl en registreer je gratis!

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide