Aanvullingslijst van viswateren beschikbaar

9452
10 apr 2013

Sinds eind maart is er weer meer water in de Gezamenlijke Lijst van Viswateren terecht gekomen, via de Aanvullingslijst van viswateren. Meer wateren zijn gekenmerkt als nachtviswater en er is een aantal correcties gedaan.

In deze aanvulling (pdf) wordt onder meer een kleine wijziging m.b.t. de gesloten tijden voor winde en kopvoorn toegelicht. Diverse federaties hebben daarnaast in de aanvullingslijst verschillende wateren gekenmerkt als Nachtviswater of water waar je met drie hengels mag vissen. Tot slot vind je enkele verruimende correcties bij specifieke viswateren verspreid over heel Nederland.

De in deze aanvullingslijst (pdf) vermelde wateren zijn een aanvulling op de Gezamenlijke Lijst van Nederlandse Viswateren 2013-2014- 2015. In deze wateren mag worden gevist door de houder van een geldige VISpas, onder de algemene voorwaarden zoals vermeld in de Gezamenlijke Lijst en de voorwaarden zoals vermeld bij de verschillende federaties. Bij het vissen in de genoemde wateren dient u naast de VISpas en de Gezamenlijke Lijst van Nederlandse Viswateren een afdruk van deze pagina's bij u te hebben.

-> Meer informatie over de aanvullingslijsten

-> Meer informatie over nachtvissen en vissen met drie hengels

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide