Komend weekend moet je in Groningen zijn!

6398
11 apr 2013

Beursorganisator DRT Events publiceerde vandaag de definitieve deelnemerslijst op www.hengelsportbeurzen.nl. Hieruit blijkt dat de belangstelling van exposanten voor deze beurs op zaterdag 13 en zondag 14 april in de Martiniplaza heel groot is.

De hengelsportwinkeliers, voornamelijk afkomstig uit het noorden en oosten van het land, zullen het druk krijgen om alle vragen te beantwoorden en tegelijkertijd de kassa’s te laten rinkelen. Sportvissers willen nu eenmaal de mooiste spulletjes hebben en gebruiken de beurs om hun voorraden aan te vullen voor het nieuwe seizoen.

In 2013 zullen de volgende winkeliers de beurs bezoeken: Van der Kolk uit Enschede, Cees Bisschop uit Uithuizen, Titus Blom uit Groningen, Hengelsportcentrum Arnold uit Oudeschoot, de Ara uit Stadskanaal en Bob’s Hengelsport uit Emmen. Naast deze winkeliers zijn er ook specialistische winkeliers op de beurs aanwezig en vind je roofvishaken bij Invincible Products, kunstaasonderdelen bij Lureparts.nl, handpainted Lures bij Derk Bait, vliegvismateriaal bij Ego Flyfishing en hengeldragers bij Easy Fish.

Let vooral op de beursaanbiedingen bij deze winkeliers.

Groothandels

Groothandels, die meestal enkele belangrijke merken onder hun hoede hebben, presenteren de nieuwste materialen via hun stands en de stand van de winkeliers. Er wordt snel ‘ingehaakt’ op trends in de sector. Molens, hengels, kleding en dobbers; de ontwikkelingen gaan telkens verder en de technieken en materialen worden steeds specialistischer. Niet alleen in de karpervisserij, maar ook in de andere hoofdsegmenten roofvis, witvis, zeevis en vliegvissen.

Daarnaast zet ook de trend ‘adventure & outdoor’ nog altijd door in de sportvisserij. Interessant te zien hoe zich dat verenigt met elkaar, bijvoorbeeld in kleding en tassen, maar ook hengels.

Boten en dieptemeters

Een boot is de droom van elke sportvisser. Hij staat voor ‘absolute vrijheid’ en brengt de grote vissen en mooiste stekken dichterbij! In Nederland hebben duizenden sportvissers al een eigen visboot(je). De niet-bezitters die de boot op hun wensenlijstje hebben staan, zijn niet te tellen. Op de beurs is een groot aanbod van (vis)boten te vinden bij Jumbo Visboten, Allround Watersport Meerwijck en de Nautische Unie.

Natuurlijk is een boot ‘kaal’ als er geen buitenboordmotor en ‘fishfinder’ met dieptemeter op zit. Daarom worden er vanzelfsprekend ook de nieuwste visvinders, GPS-ontvangers, hand-GPS en elektromotoren aangeboden. Dát maakt de beurs tot de ideale stek voor de ‘bootzoeker’!

Verenigingen en federaties

De informatievoorziening is optimaal dankzij de lezingen van cracks, de aanwezigheid van hengelsportfederaties/ -verenigingen en demonstraties. De aanwezige vrijwilligers van hengelsportverenigingen en federatie staan aan de basis om sportvissers op weg te helpen. De vismeesters van hengelsportfederatie Groningen-Drenthe zullen kinderen leren een dobber uit te loden of een haakje aan te knopen en onderlijntjes te maken.

Tevens geeft de federatie voorlichting over het nieuwe zeeforel project. Vliegvisvereniging Nieuw Amsterdam een enthousiaste groep vliegvissers uit de regio Z.O. Drenthe, informeert u graag over deze veelzijdige tak van visserij. Zij doen dit ondermeer door (werp)demonstraties te geven en kinderen vliegjes te laten binden. Verder kunt u voorlichting vinden bij het team van Roofvissen.eu , karper club Nederland (KCN) en visgidsen Tjeerd van der Ploeg en René van den Brug.

Hengelsportmedia

Op de beurs treft u ook de uitgevers van sportvismagazines aan. Zo zal Publishing House & Facilities uit Doetinchem, uitgever van onder andere Hét Visblad, Dé Karperwereld, Dé Roofvis, Witvis Totaal en Zeehengelsport met een stand aanwezig zijn. Bij deze uitgever kunt u zich als abonnee opgeven, profiteren van de aanbiedingen, of ontbrekende nummers aanvullen.

Hou je van vissen? Dan kun je dit evenement op 13 en 14 april niet missen!

Waar: Martiniplaza, Groningen
Wanneer: vr 13 en za 14 april 2013
Openingstijden: dagelijks 10-17 uur
Entree: €7,50 aan de kassa; €6,- in met kortingsbon aan kassa. Kinderen t/m 12 jaar gratis
www.hengelsportbeurzen.nl

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.