Hét Visblad online juni 2013 (video)

4909
23 mei 2013

Met het huidige hersftweer komt het nieuwe Visblad – dat vanaf vandaag wordt verspreid – als geroepen. Zo heb je in ieder geval weer nieuw leesvoer voor op die verregende en/of verwaaide visdagen. En ben alvast geïnformeerd en geïnspireerd voor als de lente echt begint!

Wie in ieder geval inspiratie en nieuwe kennis heeft opgedaan, is Jeffrey Langejans uit Almelo. Hij stuurde Ed Stoop namelijk de vraag over waar je allemaal op moet letten bij de aanschaf van een eerste visbootje. Aangezien Marco Kraal als snoekbaarsvisser goed bekend is met de boten business, nam hij de honneurs waar bij deze Vraag het aan Ed. Samen met Jeffrey ging Marco dus op zoek naar een geschikt scheepje. Daarbij werd Jeffrey als het ware haast bedolven onder de stortvloed aan informatie die de Vis TV-presentator over hem uitstortte. Met alle info van Marco kan hij in ieder geval wel een stuk gerichter op zoek naar een visboot. Check de video voor alle tips!

Vraag het aan Ed - Visbootje gezochtVerder breekt onze columnist Herwin Kwint in het witvisartikel een lans voor karpervijvers; volgens hem de aangewezen manier om de jeugd aan het vissen te krijgen én te houden. Voor het karperartikel gingen we op stap met Ad Brak. Aan de waterkant vertelt hij honderduit over het karpervissen op de Nieuwkoopse Plassen. In de rubriek Hengelsport en Maatschappij portretteren we vier sportvissers die het geluk hebben letterlijk voor hun deur te kunnen vissen: de gelukkige thuisvissers. In het zeevisverhaal staat het Noordzeekanaal centraal. Hier kan de zoute sportvisser zijn hart ophalen als de omstandigheden dat op de pieren of aan het strand niet toelaten. Tenslotte togen we naar recreatieplas Geestmerambacht. Nadat er hier in februari zo’n 1.000 forellen zijn uitgezet, is dit water een nieuwe hotspot voor vliegvissers.

Vanzelfsprekend ontbreken ook de vaste rubrieken Zo zit dat, Vis TV Backstage, Visnieuws, Vismail, Spraakwater, Verenigingsnieuws, Vuurdoop, Nieuw in de rekken, Wedstrijdnieuws en de Visstrip niet. Kortom: voldoende leuke en interessante artikelen om je even zoet te houden.

Abonnement
Als rechtgeaarde sportvisser wil je natuurlijk geen enkele editie van Hét Visblad missen. Dat hoeft ook niet, want voor slechts € 11, 95 per jaar krijg je twaalf nummers toegestuurd én mag je bovendien een welkomstgeschenk uitkiezen. Een abonnement afsluiten is zo gepiept via deze link.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide