Hengelsport Outdoor Fair 2013: nieuwe website

4694
27 mei 2013

Op woensdag 22 mei j.l. gingen de officiële site van de Hengelsport Outdoor Fair 2013en de daaraan gekoppelde social media kanalen online en daarmee is niet alleen figuurlijk, maar ook letterlijk het aftellen begonnen tot de start van dit grootste outdoor sportvisevenement van de Benelux!

Zie: www.hs-outdoorfair.nl

Via deze site en de bijbehorende Twitter- , Facebook en YouTube kanalen worden de lezers van de vier specialistische hengelsporttitels Dé Karperwereld, Zeehengelsport , Witvis Totaal en Dé Roofvis én vele duizenden andere geïnteresseerde sportvissers snel en actueel geïnformeerd over alle nieuwtjes met betrekking tot dit bijzondere evenement, dat zal plaatsvinden op zaterdag 7 en zondag 8 september a.s. op het welbekende Eiland van Maurik.

Het Eiland van Maurik (nabij Tiel) is een zeer ruime en waterrijke locatie, gelegen in een fantastisch buitengebied. Het biedt met honderden meters oever volop de gelegenheid om nu eens een treffen voor sportvissers te organiseren, waarbij je ook werkelijk aan of op het water bent. Heerlijk buiten vertoeven met je vismaten en de buitenstands bezoeken van alle grote merken, importeurs en detaillisten. En tussendoor is er volop mogelijkheid deel te nemen aan tal van activiteiten, waarbij de nadruk natuurlijk ligt op vissen, varen en vangen!

Het activiteitenprogramma wordt samengesteld in samenwerking met diverse belangenorganisaties en vele standhouders. Tijdens de voorganger van dit evenement, de Fair for Lure & Fly, werden bijvoorbeeld vanaf de steigers met visboten steevast grote vissen gevangen, waaronder baars, grote brasem, snoekbaars en zelfs roofblei. Bekende en ervaren vissers van alle disciplines staan klaar om je te informeren, te demonstreren en vooral zelf te laten beleven.

Check voor het laatste nieuws: www.hs-outdoorfair.nl alsmede Twitter, Facebook en YouTube. Het is nu reeds mogelijk om via deze site online toegangskaarten te bestellen, met een aantrekkelijke ‘vroegboekkorting’.

Bron: Publishing House

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide