Welke vrouw wint Delftsblauw?

3921
03 jul 2013

Bert Postema, Arend ter Braak en Kevin Inkenhaag. Echte Hollandse herennamen en allemaal oud Nederlands Kampioen Zoetwatervissen. Dit jaar zal voor het eerst in de historie een heuse Jane Doe worden toegevoegd aan dit illustere rijtje. In de Topcompetitie bewijst een groep vrouwen al enige tijd dat wedstrijdvissen zich ook uitstekend voor dames leent. Met het Open Nederlands Kampioenschap Zoetwatervissen voor dames wil Sportvisserij Nederland hier een vervolg aan geven.

Met vaste stok, bolognese- of matchhengel trekt vrouwelijk, vissend Nederland op 14 september van dit jaar ten strijde. De inzet is de nationale titel en het bijbehorende Delftsblauwe bord. In samenwerking met Sportvisserij Limburg is voor deze vuurdoop het Lateraalkanaal in Horn gekozen. Een technisch water wat een echte uitdaging betekent voor de deelneemsters. Lastig, maar des te prestigieuzer wanneer de titel in de wacht wordt gesleept!

Iedere visster die zich wil meten met de elite uit de zoetwaterhengelsport is van harte uitgenodigd zich op te geven voor dit unieke evenement. Inschrijving kan vóór 1 augustus via www.sportvisserijnederland.nl. Geef je gauw op, wie weet word jij de eerste Nederlands Kampioen damesvissen en sta je op 14 september op de hoogste trede van het podium.
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.