Hét Visblad Online augustus (video)

7119
30 jul 2013

Eindelijk, hij is er: het augustus-nummer van Hét Visblad. Een weekje later dan normaal, omdat de berichtgeving over Fish ‘O’ Mania vroeg om een iets ruimere deadline. Maar vanaf vandaag valt deze zomer-editie dan toch bij de abonnees op de deurmat. Uiteraard weer inclusief een video.

Zoals gezegd was het succesvolle Fish ‘O’ Mania – dat op zondag 14 juli live op RTL 7 te zien was – de reden van de lichte vertraging. Al hebben we er gezien de verdienstelijke vierde plaats van Nederland zeker geen spijt van dat we in dit nieuwe nummer volop ingaan op de aldaar door de Nederlanders toegepaste technieken en tactieken.

In de Vraag het aan Ed gaat ‘onze’ Edje in Engeland op pad met Arjan Klop en Jurgen Spierings; de twee Nederlandse deelnemers aan Fish ‘O’ Mania. In het artikel volop achter-de-schermen-info over hun deelname aan de happening die door meer dan 100.000 mensen live op tv werd bekeken. En als extra goedmakertje hebben we er maar meteen een leuke, nieuwe episode van Vraag het aan Ed bij gemaakt.

Check ‘m hieronder:

De reportages...

Maar er is meer, in dit kakelverse augustus-nummer. Wat te denken van de bijdrage van Belgische roofviscrack Ward de Corte, die jou geheid over de streep gaat trekken om voortaan aanzienlijk lichtere loodkopjes te pakken. En vlak ook de karperreportage met ras-Amsterdammer Joop Kleton niet uit; deze stads-indiaan weet de karpers al struinend met veel succes aan de schubben te komen. Da’s op zich nog niet zo shocking, maar het feit dat hij daarbij slechts een simpel brood gebruikt is dat zeker wél.

Zeevisser Sjaak Verhage doet in de zeevisrubriek alles over de ‘Portugese onderlijn’ uit de doeken. Zeeuwse Italiaan André Roubal toont de zomerse vliegvismogelijkheden die de Oosterschelde biedt. En in de witvisrubriek gaan we op pad met zeeltvisser Coen Hansen. Coen is verbaasd dat er niet door meer mensen gericht op de groene rakkers gevist wordt, terwijl dat wel degelijk kan. Coen geeft tips en houvast, zodat het brede publiek met succes de zeelt achterna kan.

En verder...

Was dat alles, dan? Nee, zeker niet! Want ook de andere, vertrouwde rubrieken ontbreken niet: Zo Zit Dat (exotische vissen), Vis TV Backstage (aflevering houting aan het Brielse Meer), Visnieuws, Vismail, Verenigingsnieuws, Vuurdoop, Column, Nieuw in de rekken, Wedstrijdnieuws en de Visfotostrip. Tot slot de Spraakwater, niet te vergeten. Daarin deze maand het woord aan Anouk van de Belt; de vrouwelijke voorzitter van HSV Beilen, en dat met haar 21 jaren jong!

Abonnement

Als rechtgeaarde sportvisser wil je natuurlijk geen enkele editie van Hét Visblad missen. Dat hoeft ook niet, want voor slechts € 11, 95 per jaar krijg je twaalf nummers toegestuurd én mag je bovendien een welkomstgeschenk uitkiezen. Een abonnement afsluiten is zo gepiept via deze link.

Archief

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide