Lage Vaart decor Interland Viswedstrijd Junioren

3480
08 aug 2013

Vrijdag 9 en zaterdag 10 augustus a.s. organiseert Sportvisserij Nederland een Interland Viswedstrijd voor Junioren aan de Lage Vaart bij Almere. Behalve de Nederlandse equipe zullen ook vissers uit België en Luxemburg aan deze tweedaagse viswedstrijd deelnemen.

Elk team bestaat uit 8 vissers en voor Nederland zijn geselecteerd: Mike van Asch uit Beesd, Martijn Bakker uit Valthe, Roel Reuvers uit Heythuysen, Lennard Fransen uit Apeldoorn, Arjan Dikkema uit Overschild, Tim Voerman uit Enschede, Stefan Hooyman uit Enkhuizen en Johnno van de Haar uit Woudenberg. Coaches zijn Jan van Schendel en Stefan Verhoeven.

Bij deze wedstrijd wordt gevist volgens het internationale reglement van de CIPS (Confédération Internationale de la Pêche Sportive) wat inhoudt dat uitsluitend met vaste hengels en werphengels voorzien van dobbers mag worden gevist.

Op vrijdag wordt er eerst van 9.00 – 12.00 uur getraind aan genoemd water, waarna van 15.00 – 18.00 uur de eerste wedstrijd volgt.
Zaterdag start de tweede en beslissende wedstrijd na een gedegen voorbereiding om 10.00 uur en klinkt om 13.00 uur het eindsignaal. Circa 16.30 uur volgt de prijsuitreiking en huldiging van de kampioenen bij Haddock Watersport aan het Archerpad in Almere.

Voor beginnende wedstrijdvissers, maar ook voor andere belangstellenden is deze wedstrijd aan de Lage Vaart een prachtig leermoment. Bovendien is de vaart rijk aan vis (ook grote brasem en karper) en zal het daarom zeker niet saai zijn om het evenement te volgen.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide