Gratis vishengel!

6741
16 aug 2013

De echte hengelsportliefhebber kan vrijdag 8 tot en met zondag 10 november in de Jaarbeurs Utrecht zijn hart ophalen. Net als voorgaande jaren zal de Hengelsport- en Botenbeurs dé ontmoetingsplek zijn voor sportvissers en recreatievissers.

Opvallend is dat onder deze liefhebbers zich steeds meer vrouwen en kinderen bevinden. De combinatie van ontspanning in de natuur en de opwinding tijdens het vangen van een (grote) vis blijkt voor het hele gezin een succesformule te zijn.

Is jouw gezin ook besmet geraakt met het visvirus? Kom dan met z’n allen 8, 9 of 10 november naar de Jaarbeurs Utrecht en laat de allerjongsten profiteren van onze *GRATIS VISHENGEL actie! Bovendien kan de jeugd t/m 12 jaar gratis naar binnen onder begeleiding van een volwassene.

*Dagelijks ontvangen 250 bezoekers onder de 16 jaar bij binnenkomst een gratis vishengel van SPRO!

Utrechtse Hengelsport & Botenbeurs

  • Waar: Jaarbeurs Utrecht
  • Wanneer: vrijdag 8 t/m zondag 10 november 2013
  • Openingstijden: van 10.00 tot 17.00
  • Entree: €11,50 aan de kassa, €9 in online voorverkoop en € 10,- met kortingsbon aan de kassa. Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis entree onder begeleiding van een volwassene.

Meer informatie over de beurs kun je vinden op de website www.hengelsportbeurzen.nl

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide