Doe mee aan het Stekkie-Jeugdparcours tijdens FAIR!

5973
03 sep 2013

Voor kinderen wordt een bezoek aan de Hengelsport Outdoor Fair extra leuk. Sportvisserij Nederland organiseert tijdens deze grootste Outdoor Hengelsportbeurs van 7 en 8 september als extra voor kinderen van 8-12 jaar het Stekkie-Jeugdparcours.

Dit parcours staat bol van activiteiten en leidt je over de Outdoor beurs langs verschillende standhouders. Elke standhouder organiseert een leuke en speciale Doe-activiteit voor jou om kennis te maken met alle onderdelen van de sportvisserij. Zo kan je er een onderlijn maken voor het vissen op snoek, karper, witvis of zeevis, kunstvliegen binden, kanovaren, deelnemen aan wedstrijden met de visdrilmachine of werpen met kunstaas en natuurlijk persoonlijk kennismaken met Ed & Marco van VisTV.

.

Deelname aan het Stekkie Jeugdparcours is gratis. Je moet je wel aanmelden bij de stand van Sportvisserij Nederland. Je ontvangt dan een Stekkie Jeugdparcours deelnamekaart. Deze kaart laat je aftekenen bij elke activiteit die je doet.

Tegen inlevering van een volledig afgetekende deelnamekaart bij de stand van Sportvisserij Nederland ontvang je als extra een goed gevulde tas met leuke sportvis-gadgets.

Meer informatie over de Hengelport Outdoor Fair 2013 tref je aan op:
www.hs-outdoorfair.nl


 

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.