Prijswinnaars zomeractie MijnVISMaat

6211
03 sep 2013

In de maanden juli en augustus zijn duizenden prachtige vangsten geregistreerd op MijnVISmaat. De redactie van MijnVISmaat heeft de winnaars uit de vele inzendingen geselecteerd. De prijswinnaars worden persoonlijk bericht en de mooie Shimano prijzen worden zo snel mogelijk opgestuurd.

Er verschenen opvallend veel zomerse platen. Blije gezichten en mooie vissen op de meest fantastische locaties maakten het voor de redactie niet gemakkelijk om een goede keuze te maken. Hieronder de drie winnaars met hun foto's.

1e prijs:

Leo Mol viste samen met zijn kids en wist maar liefst 78 vissen te vangen, waaronder deze prachtige brasem. Deze foto verdient de eerste prijs omdat hier duidelijk te zijn is dat vader en zijn zoons hier heerlijk samen genieten van het vissen.

Leo wint een Beastmaster CX S.T.C. reishengel met een Aernos 3000 S FA molen.

2e prijs

Luuk Zomerhuis ving deze prachtige karper en zijn moeder wilde ook wel even op de foto. De trotse blikken spreken boekdelen. Hier worden wij ook blij van!

Luuk wint een EXAGE BX Mini Tele-Spin S.T.C. reishengel met een EXAGE 3000 SRC molen.

3e prijs

De derde prijs gaat naar Aris Jan die volop van zijn pensioen geniet met o.a. deze mooie zeelt.

Aris wint een S.T.C. rugzak en een speedmaster zonnebril.

De prijzen zijn mogelijk gemaakt door Shimano.

Namens Sportvisserij Nederland feliciteert de redactie van MijnVISmaat de prijswinnaars bij deze van harte! Wil jij ook kans maken op mooie prijzen? Registreer je dan op www.mijnvismaat.nl of via de apps en registreer je vangsten met het officiële vangstenplatform van Sportvisserij Nederland. Vangze!

Lees ook:

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.