Maurik was top (video)

5422
09 sep 2013

Alleen maar lovende woorden vielen de Hengelsport Outdoor Fair afgelopen weekend op het Eiland van Maurik ten deel. Logisch, want de grootste outdoorbeurs op hengelsportgebied van de BeNeLux was in vergelijking met voorgaande jaren flink gegroeid en trok zo’n slordige 6.500 enthousiaste bezoekers waaronder heel veel jeugd.

Sportvissers die niet alleen kennis konden maken met heel veel hengelmateriaal, visboten, viskleding, lokaas en kunstaas enz.. Maar, die vooral ook werden getrakteerd op alle mogelijke activiteiten op hengelsportgebied. Van leren werpen met vliegenhengels en werphengels op een castingbaan tot varen met zeer kundige visgidsen of jezelf voor het eerst wagen in een echte viskajak tot feedervissen vanaf een compleet feederplateau. Alles was er en… er werd nog veel gevangen ook!

Bovendien hadden de weergoden het met name op zondag uitstekend voor met de bezoekers. Had het ’s ochtends nog stevig geregend; op het moment dat de Fair begon brak de lucht en kwam de zon uitbundig tevoorschijn. En, dat is natuurlijk meer dan wenselijk bij een buitenbeurs.

Ook in de stand van Sportvisserij Nederland was het een drukte van jewelste. Kinderen konden er een tuigje maken en door middel van een tiental vragen een heel parkoers afwerken met een leuke attentie als beloning. En, natuurlijk waren Ed en Marco van Vis TV samen met hun Vis TV-Landrover op de stand om met de kidz op de foto te gaan en handtekeningen uit te delen.

“Volgend jaar weer!“ was dan ook een veelgehoorde opmerking toen men tevreden bepakt en bezakt laat in de middag het beursterrein verliet.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.