Teleurstellende eerste wedstrijddag WK Senioren Polen

4296
14 sep 2013

Na toch nog een hoopgevende laatste trainingsdag van gisteren visten we vandaag de 1e wedstrijddag van het WK en ik kan niet anders stellen dan dat het resultaat teleurstellend is. In de voorlopige tussenstand staan we 14e met 41 punten (5-6-6-9-15) en dat is natuurlijk niet de stand waarop we hadden gehoopt.

De visserij is de gehele week moeilijker en moeilijker geworden. Vandaag waren de vangsten trouwens zeker niet minder dan vandaag, vooral niet in het A en in het B vak.

Engeland leidt met 7 (!) punten voor Polen, België, Frankrijk en Tsjechië.

Dit is hier een hele technische moeilijke visserij waarbij er blijkbaar “meer wegen zijn die naar Rome leiden”. In ieder geval is de aanpak van de landen die nu er goed voor staan volledig anders onderling.
Wij hebben duidelijk niet die juiste aanpak gevonden. In de meeste gevallen kregen we gewoon niet vissen op de plaats.

Hier zijn 36 landen en dus zijn er deelvakken van 18 deelnemers. Ergens 15 punten halen is dan natuurlijk funest maar behalve dat hebben we ook nooit ergens een kans gehad op een prima resultaat of zo.

Op het moment dat ik dit schrijf staan we op het punt om een en ander onderling te analyseren en kan ik er nog niet al teveel over schrijven, het lijkt er in ieder geval op dat onze aanpak iets te “schraal” is geweest.

Er zijn hier maar weinig rustmomenten dus is er amper tijd om verslagen te schrijven. Morgen gaat dat niet anders zijn.
Ik kom komende week uitgebreid terug op dit kampioenschap, morgen zullen jullie het uitsluitend moeten doen met de einduitslagen.

Jan van Schendel

Klik hier voor het hele verslag

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.