Dames Team aan kop bij World Carp Classic! (video)

6847
04 okt 2013

Vrouwelijke karpervissers laten 280 mannen achter zich. Na vier zinderende wedstrijddagen staan de Nederlandse dames Bianca Venema en Lisette Beunders aan kop bij het prestigieuze World Carp Classic. Met inmiddels ruim 250 kilo (ruim 100 kilo meer dan nummer 2) aan gevangen karpers lonkt de eindoverwinning van dit officieuze WK karpervissen dat dit jaar aan het Italiaanse Lago di Bolsena di Bolsena wordt gehouden.

Met deze tussenstand laten Bianca en Lisette zien dat dames net zo goed en zelfs beter dan de heren kunnen vissen. Overigens doen beide dames het niet alleen goed op internationaal gebied, maar inmiddels staan ze ook op de vierde plek van de Nationale Topcompetitie Karper in eigen land. Het is dus goed mogelijk dat ze zowel internationaal als nationaal een podiumplaats veroveren. Mede door de geweldige tussenstand op het World Carp Classic -dat dit jaar voor de vijftiende keer wordt gehouden- bewijzen beide topvissers dat sportvissen geen kwestie van geluk is, maar van inzet, kennis en ervaring.

Wie de (potentiële) wereldkampioenen aan het werk wil zien moet zeker naar de finale van de Topcompetitie Karper komen. Deze driedaagse wedstrijd wordt op 18, 19 en 20 oktober dit jaar op het Rutbeek bij Enschede gehouden.

Bianca (links) en Lisette (rechts) vingen vandaag hun 32e karper

Het World Carp Classic is life te volgen op http://www.worldcarpclassic.com/

klik hier voor de link naar de video als uw browser de weergave niet ondersteund.

Lees ook:


Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide