Beurs Utrecht wordt weer groots!

4491
07 okt 2013

De definitieve deelnemerslijst van de 12e Hengelsport- en Botenbeurs is bekend. Op een vloeroppervlak van 20.000 m² hebben ruim 150 standhouders zich aangemeld om ook dit jaar een daverend succes te maken van het driedaagse hengelsportspektakel.

Dankzij het brede aanbod van exposanten in de segmenten hengelsportspeciaalzaken, groothandels, reisbureaus, karpervissen (Carp Square) en (vis)boten zijn er meer standhouders dan ooit op deze beurs! Benieuwd naar de volledige lijst? Klik hier (pdf).

Voor het hele gezin

De populariteit van de hengelsport in Nederland blijft groeien. Die groei zit vooral in het groter aandeel vrouwen en jongeren dat een hengel uitwerpt. Daarom is de beurs een ideaal uitstapje voor het hele gezin, waarbij kinderen tot en met 12 jaar gratis entree hebben. En dat is niet alles. De eerste 250 bezoekers tot en met 16 jaar ontvangen namelijk een gratis SPRO vishengel en 1kg Berlok visvoer! Met de SPRO hengel kun je direct aan de gang, terwijl het Berlok voer zijn kracht al jarenlang bewijst met prima vangsten. Wees er dus vroeg bij!

Ontvang € 2,50 korting

Op de website www.hengelsportbeurzen.nl is het mogelijk om een kortingsbon te downloaden, hiermee ontvangen bezoekers € 2,50 korting op entrée. Klik hier om een kortingsbon te downloaden (pdf).

Online kaartverkoop

Met de E-Tickets van de Hengelsport- en Botenbeurs hoeven bezoekers niet in de rij voor de kassa te staan. Het E-Tickets-systeem maakt het hengelsportliefhebbers eenvoudig om online toegangskaarten aan te schaffen. De kaarten kunnen na aankoop meteen thuis geprint worden. Bovendien profiteert men van een flinke korting op de entreeprijs . Klik hier om online kaarten te bestellen.

De Hengelsport- en Botenbeurs

Waar: Jaarbeurs Utrecht
Wanneer: vrijdag 8 november t/m zondag 10 november
Openingstijden: dagelijks 10-17 uur
W: www.hengelsportbeurzen.nl
W: www.carpsquare.nl

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide