Verrassend slot TC Karper 2013

5374
20 okt 2013

De vierde en laatste wedstrijd van de Topcompetitie Karpervissen 2013 had een verrassend slot. Ondanks de prima weersomstandigheden konden de koppels aan Het Rutbeek tijdens de tweede nacht geen enkele karper tot aanbijten verleiden.

Wat een zinderende finale had moeten worden pakte uit als een weinig spectaculair - maar ontzettend gezellig - weekend. Het prachtige wedstrijdwater, de volledige medewerker van de beheerder van het park en de visrechthebbende federatie Sportvisserij Oost-Nederland zorgden voor een relaxte sfeer en een opperbeste stemming onder de deelnemers. Ondanks dat sommigen de hele trukendoos open trokken om een vis te vangen bleven de beetmelders de hele nacht angstvallig stil. Jammer!

Nadat alle deelnemers zondagmorgen bij het paviljoen van het Waterskicenter waren verzameld kon de prijsuitreiking plaatsvinden. Met de vangst van een enkele karper waren de dagprijzen snel bekend. Daarna volgde de uitreiking van de prijzen van het eindklassement. 

Klik hier voor de dag- en einduitslag.

Namens alle deelnemers en organisatie willen we de controleurs nogmaals hartelijk bedanken voor hun enthousiaste inzet.

Sponsors:

 

 

Lees ook:


 

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide