Nieuwe roofvis-app: World Wide Predators (video)

7195
17 okt 2013

Breda, 9 oktober – World Wide Predators is dé nieuwe roofvis App die spectaculaire en exclusieve films en foto slide shows combineert met praktijkgerichte informatie over roofvissen, nieuwe producten en de laatste ontwikkelingen. Geniet van spectaculaire beelden en tips van de pro’s.

WWP is nu GRATIS verkrijgbaar in de App Store.

Interactief

World Wide Predators (WWP) is een unieke, gloednieuwe App met exclusieve films, slide shows en zeer interactief in gebruik.

Check de promo hieronder:

Wat te denken van een 30 minuten durende film over het vangen van de meest angstaanjagende roofvissoort die er is, de payara? Adembenemende aanbeten, technieken, kapitale vissen en veel meer! Niet minder interessant is de film ‘Zander Miracle’! Stap aan boord bij snoekbaarsspecialist Luc Coppens en leer in 50 minuten alles over deze rover. En dat is nog niet alles. In de App o.a. 2 fantastische verhalen en films over Black Bass in Amerika en in Italië.

  

Wil je meer weten over moderne visboten? Neem dan een kijkje in een volledig uitgeruste Nitro X-5 bassboat en tap op ieder item waar je meer over wilt weten, zoals de fronttroller, de fish finders, de motor en veel meer. Daarnaast houdt de App je up-to-date over de nieuwste producten van bedrijven als Daiwa, Raymarine, Shimano en Spro. Newbeez molens, softbaits, fishfinders, jerkbaits; you name it, het zit in de app.

Genoeg productinformatie gezien? Slide gewoon door de artikelen heen en laat je via film, foto’s en zeer toegankelijk geschreven teksten informeren door roofvis specialisten die jou hun geheime tips & tricks laten zien.

 

World Wide Predators voor de iPad

WWP (Engelstalig) is vanaf nu gratis te downloaden in de App Store. Kijk, geniet en beleef spectaculair filmmateriaal, schitterende foto’s en praktijkgerichte informatie! Wacht niet langer en download de App GRATIS!

Achtergrond informatie

WWP is een productie van Vipmedia Publishing & Services, als demo App gelanceerd tijdens Efftex 2013 in Wenen en won daar de Runner Up Award Best New Product.

Volg WWP ook op Facebook!

Bron: Beet

-> Meer sportvisapps

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide