Nieuw: online hengelsport cadeauwinkel

10723
29 okt 2013

Unieke cadeaushop voor sportvissers! Eindelijk is het zo ver; onder de naam Hengelsportcadeau.nl heeft de eerste en enige cadeauwinkel voor sportvissers ter wereld haar spreekwoordelijke deuren geopend! Een webshop boordevol cadeau ideeën voor iedereen die een passend cadeautje zoekt voor een vissende vriend, vriendin of familielid.

Al heb je zelf totaal geen verstand van sportvissen, dan nog zul je altijd slagen in deze cadeaushop vol universele cadeaus en gadgets, waar een sportvisser eigenlijk altijd wel wat aan heeft. Vispresentjes dus, die je ook als leek met een gerust hart kunt kopen en cadeau kunt geven aan een bevriende sportvisser of sportvisster.

Hengelsportcadeau is de eerste en enige geschenkenwinkel ter wereld die voor 100% is gericht op sportvissers. De winkel heeft een zeer gevarieerd assortiment; van ruige outdoor-artikelen voor de doorgewinterde die hard sportvisser, tot leuk kinderspeelgoed voor de allerkleinste vissertjes in spe. Ook aan de vissende dames en meisjes is gedacht; Hengelsportcadeau.nl heeft onder andere speciale design vrouwen T-shirts en fraaie vissieraden in het assortiment opgenomen.

Als extra service worden al uw cadeaus desgewenst rechtstreeks naar de begunstigde verstuurd zonder bijkomende kosten. En voor een meerprijs van slechts 1,50 euro wordt uw viscadeautje van een luxe cadeaupapier met visprint voorzien en in een extra verpakking verzonden; wel zo handig.

Er zijn altijd diverse aanbiedingen te vinden op Hengelsportcadeau.nl. Op dit moment kun je bijvoorbeeld nog profiteren van de openingsaanbieding: de eerste en enige Nederlandse Zoetwatervissen Verjaardagskalender kost nu geen €14,95 maar is tot eind 2013 verkrijgbaar voor de introductieprijs van slechts €11,95!

Website: www.hengelsportcadeau.nl

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.